maanantai 31. tammikuuta 2011

Luottomeikit

Näitä ilman en pärjäisi. Ainakin tuohon meikkivoiteeseen on muodostunut rakkaussuhde, ja toivon todella ettei  tuota Nivea koskaan lakkaa valmistamasta. Meikkivoide on nimittäin todella hyvin peittävä, paksu ja kestää pitkää iholla. Parempaa en ole tähän asti löytänyt, tosin en ole enää vuosiin etsinytkään. Mikä parasta että tuotteen hinta heiluu 8- 12 euron paikkeilla riippuen tarjouksista. Mutta usein esimerkiksi Anttilasta saa ostettua alle 9 eurolla, ja purkki kestää ainakin omassa käytössä pitkään! (en kylläkään meikkaan joka päivä). 

Kuva Nivea

Toinen kosmetiikka merkki jota suosin on suomalainen Lumene. Se tarjoaa mielestäni kohtuu hyvän hinta-laatusuhteen tuotteilleen. Ja usein Lumenea myyvissä tavarataloissa törmää tarjousiin "osta kolme, maksa kaksi". Itse ainakin käytän tarjoukset hyväkseni jos tarvetta esiintyy. 

Lumenea siis omassa meikkipussissa edustaa mm. ripsiväri, kulmakynä, puuteri sekä luomiväri. Eli aika suuri osa peruskäyttö-meikeistäni on Lumenea. 




Kuvat: Lumene


Käytän huulipunaa todella harvoin, lähinnä vain juhlissa tai muissa erikoistilaisuuksissa. Mutta huulivoiteita ja kiiltoja kuluu sitäkin enemmän. Huulivoiteena on perinteinen vaseliini - joka on joka paikan ihmeaine parhaammasta päästä! 

Kuva: Klover vaseline


Mutta saatan sipaista myös vähän glamourimpaa tavaraa huulille Perus huulikiiltona toimii hyvin, mutta en ehkä pidä erityisesti mausta.. Mutta kun on tullut hankittua niin tulee se myös käytettyä.


Oikeastaan näillä tuotteilla pärjää hirmu pitkälle. Iltamenoihin ja juhliin on aivan oma reperturinsa naamamaaleja, paljastetaan niitä sitten vähitellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti